BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Maszyny dla przemysłu spożywczego : (Record no. 69605)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01463nam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2007
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803134831.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.260
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Maszyny dla przemysłu spożywczego :
Ciąg dalszy tytułu osuszarki do sałaty : wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 13621:2006
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Osuszarki do sałaty
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2006.05.04
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2006.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN 13621:2004
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN 13621:2005 (U)
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Podano wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny dotyczące projektowania i produkcji osuszarek do sałaty z uwzględnieniem instalowania, czyszczenia, usuwania zakleszczonego produktu, załadunku, konserwacji i wycofania z eksploatacji. Osuszanie jest uzyskiwane przez wprawianie w ruch obrotowy perforowanego koszyka, w którym jast umieszczony obrabiany produkt.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy przetwórstwo żywności
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy osuszarki do sałaty
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy technologia spożywcza
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy sałata
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 15 ds. Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Spożywczego, Handlu i Gastronomii
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN 13621:2005 (U)
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=69605
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2007.05.21
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN 13621 PNS7298 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA