BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Edition: Wyd. 5 zmDescription: 246 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788320432763
  • 9788320432725
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | IBUK LIBRA
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85701 Available 02408149
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85702 Available 02408132
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85703 Available 02408125
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85704 Available 02408118
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 85705 Available 02408101
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 85700 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02408156
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów chemii, technologii i biotechnologii żywności, bromatologii akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA