Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Edition: Wyd. 5 zmDescription: 246 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788320432763
- 9788320432725
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85701 | Available | 02408149 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85702 | Available | 02408132 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85703 | Available | 02408125 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85704 | Available | 02408118 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 85705 | Available | 02408101 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 85700 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02408156 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów chemii, technologii i biotechnologii żywności, bromatologii akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik.