Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
- Wyd. 5 zm.
- Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.
- 246 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów chemii, technologii i biotechnologii żywności, bromatologii akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik.
9788320432763 9788320432725
PB 2008/4104
Żywność
Technologia żywności
Chemia
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664 543 (075.8)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów chemii, technologii i biotechnologii żywności, bromatologii akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik.
9788320432763 9788320432725
PB 2008/4104
Żywność
Technologia żywności
Chemia
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664 543 (075.8)