BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. - Wyd. 5 zm. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007. - 246 s. : il. ; 24 cm.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów chemii, technologii i biotechnologii żywności, bromatologii akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik.

9788320432763 9788320432725

PB 2008/4104


Żywność
Technologia żywności
Chemia


Podręczniki akademickie


Chemia
Rolnictwo i leśnictwo

664 543 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA