Szef kuchni poleca system HACCP / Jacques Rozier ; [tł. i adapt. Danuta Gajewska].
Material type: TextLanguage: Polish Original language: French Publication details: Warszawa : "Życie Handlowe", 1999.Description: 106 s. : rys. ; 29 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8391262308
- Tyt. oryg.: Cuisine d'aujourd'hui à la sauce HACCP
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 56838 | Available | 01529142 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 56839 | Available | 01529159 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 56840 | Available | 01529166 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 56837 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 01529135 |
Total holds: 0
Tyt. oryg.: "La cuisine d'aujourd'hui à la sauce HACCP".