BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Szef kuchni poleca system HACCP / Jacques Rozier ; [tł. i adapt. Danuta Gajewska].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: French Publication details: Warszawa : "Życie Handlowe", 1999.Description: 106 s. : rys. ; 29 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8391262308
Other title:
  • Tyt. oryg.: Cuisine d'aujourd'hui à la sauce HACCP
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56838 Available 01529142
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56839 Available 01529159
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56840 Available 01529166
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 56837 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 01529135
Total holds: 0

Tyt. oryg.: "La cuisine d'aujourd'hui à la sauce HACCP".

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA