Szef kuchni poleca system HACCP /
Rozier, Jacques
Szef kuchni poleca system HACCP / Jacques Rozier ; [tł. i adapt. Danuta Gajewska]. - Warszawa : "Życie Handlowe", 1999. - 106 s. : rys. ; 29 cm.
Tyt. oryg.:
Cuisine d'aujourd'hui à la sauce HACCP
Tyt. oryg.: "La cuisine d'aujourd'hui à la sauce HACCP".
8391262308
UWD 1999/20122
Gastronomia
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Zatrucie pokarmowe
Poradnik
Medycyna i zdrowie
616-099-084
Szef kuchni poleca system HACCP / Jacques Rozier ; [tł. i adapt. Danuta Gajewska]. - Warszawa : "Życie Handlowe", 1999. - 106 s. : rys. ; 29 cm.
Tyt. oryg.:
Cuisine d'aujourd'hui à la sauce HACCP
Tyt. oryg.: "La cuisine d'aujourd'hui à la sauce HACCP".
8391262308
UWD 1999/20122
Gastronomia
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Zatrucie pokarmowe
Poradnik
Medycyna i zdrowie
616-099-084