BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów. (Record no. 86522)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01358nam a2200397 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 86522
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20230103103914.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 180511s2004 pl f 000 0 pol
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8371879423
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/RW
-- KOSZ 005/HR
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2004
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 351.773
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 614.3
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (083.1).
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Gdańsk :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość [95] stron ;
Rozmiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Druki ulotne.
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi U dołu okładki: publikacja zatwierdzona przez Głównego Inspektora Sanitarnego.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Kontrola jakości
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Technologia żywności
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Instrukcja
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Tablice i wzory
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Zarządzanie i marketing
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej ODDK
Kod określenia powiązania pbl.
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86522
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono Status: wypożyczony
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 113957 00367400 664 Przemysł spożywczy Book    
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113958 00367394   Book 28.10.2022  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113959 00367387   Book 16.05.2018 26.04.2025
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA