Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów.
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów.
- Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004.
- [95] stron ; 30 cm.
U dołu okładki: publikacja zatwierdzona przez Głównego Inspektora Sanitarnego.
8371879423
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Kontrola jakości
Technologia żywności
Instrukcja
Tablice i wzory
Rolnictwo i leśnictwo
Zarządzanie i marketing
351.773 614.3 664 (083.1).
U dołu okładki: publikacja zatwierdzona przez Głównego Inspektora Sanitarnego.
8371879423
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Kontrola jakości
Technologia żywności
Instrukcja
Tablice i wzory
Rolnictwo i leśnictwo
Zarządzanie i marketing
351.773 614.3 664 (083.1).