Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów.
Material type: TextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004.Description: [95] stron ; 30 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371879423
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 113958 | Available | 00367394 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 113959 | Checked out | 16.04.2024 | 00367387 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 113957 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 00367400 |
Total holds: 0
U dołu okładki: publikacja zatwierdzona przez Głównego Inspektora Sanitarnego.