BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2004.Description: [95] stron ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371879423
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113958 Available 00367394
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 113959 Checked out 16.04.2024 00367387
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 113957 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 00367400
Total holds: 0

U dołu okładki: publikacja zatwierdzona przez Głównego Inspektora Sanitarnego.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA