BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność pochodzenia roślinnego : (Record no. 76349)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01204nam a2200313 ic4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20141021090921.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s2009 pl a f u |000 0 pol d
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 1# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
Kod języka oryginału eng
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.080.01
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Żywność pochodzenia roślinnego :
Ciąg dalszy tytułu metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej.
Oznaczenie części/sekcji dzieła Cz. 1,
Tytuł części/sekcji dzieła Warunki ogólne.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 12393-1:2009
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013-09
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2009.11.06,
Ciąg dalszy strefy wydania poprawka do PN zatwierdzona 2013.09.26.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2009
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN 12393-1:2008,<br/>Zastępuje: PN-EN 12393-1:2008.
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Podano ogólne warunki oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty żywnościowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy żywność pochodzenia roślinnego
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy pestycydy
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metoda chromatografii gazowej
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy oznaczanie pozostałości pestycydów w żywności
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN 12393-1:2008
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76349
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego ID
Data 2010.04.11
Holdings
Wycofany Status Dołączone materiały Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
    Poprawka : PN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013   Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN 12393-1 PNS14042 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA