MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01204nam a2200313 ic4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
podpole kontrolne |
normy |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
BPK |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20141021090921.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
121231s2009 pl a f u |000 0 pol d |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która utworzyła rekord |
BPK |
041 1# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
Kod języka oryginału |
eng |
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI |
Numer klasyfikacji |
ICS 67.080.01 |
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Żywność pochodzenia roślinnego : |
Ciąg dalszy tytułu |
metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. |
Oznaczenie części/sekcji dzieła |
Cz. 1, |
Tytuł części/sekcji dzieła |
Warunki ogólne. |
246 ## - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-EN 12393-1:2009 |
246 ## - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013-09 |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Zatwierdzono: 2009.11.06, |
Ciąg dalszy strefy wydania |
poprawka do PN zatwierdzona 2013.09.26. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2009 |
500 ## - UWAGI OGÓLNE |
Tekst uwagi |
Wprowadza: EN 12393-1:2008,<br/>Zastępuje: PN-EN 12393-1:2008. |
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU |
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. |
Podano ogólne warunki oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego. |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA |
Termin indeksowy |
produkty żywnościowe |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA |
Termin indeksowy |
żywność pochodzenia roślinnego |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA |
Termin indeksowy |
pestycydy |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA |
Termin indeksowy |
metoda chromatografii gazowej |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA |
Termin indeksowy |
oznaczanie pozostałości pestycydów w żywności |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej |
KT nr 235 ds. Analizy Żywności |
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI |
Tytuł |
PN-EN 12393-1:2008 |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76349 |
Tekst linku |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Typ dokumentu |
Standard |
998 ## - DANE OPRACOWANIA |
Inicjały katalogującego |
ID |
Data |
2010.04.11 |