BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 1, Warunki ogólne.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Set: Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009Edition: Zatwierdzono: 2009.11.06, poprawka do PN zatwierdzona 2013.09.26Other title:
  • PN-EN 12393-1:2009
  • PN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013-09
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.080.01
Online resources: Summary: Podano ogólne warunki oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 12393-1 Tylko na miejscu PNS14042
Total holds: 0

Wprowadza: EN 12393-1:2008,
Zastępuje: PN-EN 12393-1:2008.

Podano ogólne warunki oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA