Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 1, Warunki ogólne.
Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 1, Warunki ogólne.
- Zatwierdzono: 2009.11.06, poprawka do PN zatwierdzona 2013.09.26.
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009
PN-EN 12393-1:2009
PN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013-09
Wprowadza: EN 12393-1:2008,
Zastępuje: PN-EN 12393-1:2008.
Podano ogólne warunki oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego.
produkty żywnościowe żywność pochodzenia roślinnego pestycydy metoda chromatografii gazowej oznaczanie pozostałości pestycydów w żywności
PN-EN 12393-1:2009
PN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013-09
Wprowadza: EN 12393-1:2008,
Zastępuje: PN-EN 12393-1:2008.
Podano ogólne warunki oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego.
produkty żywnościowe żywność pochodzenia roślinnego pestycydy metoda chromatografii gazowej oznaczanie pozostałości pestycydów w żywności