BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 1, Warunki ogólne.

Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 1, Warunki ogólne. - Zatwierdzono: 2009.11.06, poprawka do PN zatwierdzona 2013.09.26. - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009


PN-EN 12393-1:2009
PN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013-09

Wprowadza: EN 12393-1:2008,
Zastępuje: PN-EN 12393-1:2008.

Podano ogólne warunki oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego.

produkty żywnościowe żywność pochodzenia roślinnego pestycydy metoda chromatografii gazowej oznaczanie pozostałości pestycydów w żywności
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA