Artykuły żywnościowe : (Record no. 73710)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
podpole kontrolne o stałej długości | 01246nam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
podpole kontrolne | normy2008 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU | |
podpole kontrolne | BPK |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
podpole kontrolne | 20200803123752.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE | |
podpole kontrolne o stałej długości | 121231s pl a f u |000 0 pol |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA | |
Instytucja, która utworzyła rekord | BPK |
041 ## - KOD JĘZYKA | |
Kod języka tekstu | pol |
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI | |
Numer klasyfikacji | ICS 67.050 |
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ | |
Tytuł | Artykuły żywnościowe : |
Ciąg dalszy tytułu | oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości jodu metodą ICP-MS (spektrometria mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie). |
246 ## - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | PN-EN 15111:2008 |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Zatwierdzono: 2008.08.26 |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora | Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu | 2008. |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Wprowadza: EN 15111:2007 |
500 ## - UWAGI OGÓLNE | |
Tekst uwagi | Zastępuje: PN-EN 15111:2007 |
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU | |
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. | Określono metodę ekstrakcyjną oznaczania zawartości związków jodu w artykułach żywnościowych z zastosowaniem spektrometrii mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie (ICP-MS). |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | analiza żywności |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | artykuły żywnościowe |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | spektrometria mas z plazmą |
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA | |
Termin indeksowy | pierwiastki śladowe |
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej | KT nr 235 ds. Analizy Żywności |
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI | |
Tytuł | PN-EN 15111:2007 |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH | |
Link (URL) | http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=73710 |
Tekst linku | Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) | |
Typ dokumentu | Standard |
998 ## - DANE OPRACOWANIA | |
Inicjały katalogującego | irw |
Data | 2008.10.29 |
Wycofany | Status | Uszkodzony | Dostępność | Lokalizacja stała | Lokalizacja bieżąca | Miejsce przechowywania | Data nabycia | Sygnatura | Kod kreskowy | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tylko na miejscu | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 02.02.2013 | PN-EN 15111 | PNS11403 | 02.02.2013 | Standard |