BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości jodu metodą ICP-MS (spektrometria mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie).

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2008.Edition: Zatwierdzono: 2008.08.26Other title:
  • PN-EN 15111:2008
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.050
Online resources: Summary: Określono metodę ekstrakcyjną oznaczania zawartości związków jodu w artykułach żywnościowych z zastosowaniem spektrometrii mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie (ICP-MS).
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 15111 Tylko na miejscu PNS11403
Total holds: 0

Wprowadza: EN 15111:2007

Zastępuje: PN-EN 15111:2007

Określono metodę ekstrakcyjną oznaczania zawartości związków jodu w artykułach żywnościowych z zastosowaniem spektrometrii mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie (ICP-MS).

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA