BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości jodu metodą ICP-MS (spektrometria mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie).

Artykuły żywnościowe : oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości jodu metodą ICP-MS (spektrometria mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie). - Zatwierdzono: 2008.08.26 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2008.


PN-EN 15111:2008

Wprowadza: EN 15111:2007 Zastępuje: PN-EN 15111:2007

Określono metodę ekstrakcyjną oznaczania zawartości związków jodu w artykułach żywnościowych z zastosowaniem spektrometrii mas z plazmą wzbudzoną indukcyjnie (ICP-MS).

analiza żywności artykuły żywnościowe spektrometria mas z plazmą pierwiastki śladowe
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA