BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Utrwalanie i przechowywanie żywności / (Record no. 55962)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01121cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 55962
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200304133212.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 080918s2008 pl a f f |000 0 pol
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 2008/24337
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 9788373383791
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
046 ## - DATY KODOWANE
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł 2008
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 641.4
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (07)
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Utrwalanie i przechowywanie żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marek Zin [et al.].
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Rzeszów :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 509 s. :
Inne cechy fizyczne il. (w tym kolor.) ;
Rozmiary 23 cm.
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Konserwacja żywności
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Magazynowanie
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Podręcznik
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Inżynieria i technika
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zin, Marek
Daty związane z nazwą (1947- )
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Kod określenia powiązania pbl.
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=55962
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Status: wypożyczony Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 89983 02462615 664 Przemysł spożywczy Book    
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89984 02462608   Book 16.06.2024 18.01.2024
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89985 02462592   Book   27.02.2023
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89986 02462585   Book   10.05.2016
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA