Utrwalanie i przechowywanie żywności / pod red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marek Zin [et al.].
Material type: TextPublication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2008.Description: 509 s. : il. (w tym kolor.) ; 23 cmISBN:- 9788373383791
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 89984 | Checked out | 16.06.2024 | 02462608 | |||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 89985 | Available | 02462592 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 89986 | Available | 02462585 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 89983 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02462615 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.