BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Utrwalanie i przechowywanie żywności / pod red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marek Zin [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2008.Description: 509 s. : il. (w tym kolor.) ; 23 cmISBN:
  • 9788373383791
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89984 Checked out 16.06.2024 02462608
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89985 Available 02462592
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 89986 Available 02462585
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 89983 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02462615
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA