MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
podpole kontrolne o stałej długości |
01449nam a2200421 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
pole kontrolne |
52863 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU |
podpole kontrolne |
KOSZ 005 |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
podpole kontrolne |
20200716143347.0 |
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE |
podpole kontrolne o stałej długości |
031124s2003 pl a f f |000 0 pol |
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ |
Numer bibliografii narodowej |
PB 2003/20463 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN |
ISBN |
8372444404 |
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA |
Instytucja, która sporządziła opis |
WA N |
Instytucja, która utworzyła rekord |
WA N |
Instytucja, która dokonała modyfikacji |
KOSZ 005/HR |
041 0# - KOD JĘZYKA |
Kod języka tekstu |
pol |
046 ## - DATY KODOWANE |
Pojedyncza data lub początek okresu powstania dzieła lub zbioru dzieł |
2003 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
664.8/.9 |
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD |
UKD |
(075.8) |
100 1# - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Biller, Elżbieta |
Określenie rodzaju współpracy |
Autor |
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ |
Tytuł |
Wybrane procesy w technologii żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka. |
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy/dystrybutora |
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], |
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu |
2003. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Objętość |
124, [1] s. : |
Inne cechy fizyczne |
il. ; |
Rozmiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacontent |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
Tekst |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Źródło (terminu i kodu) |
rdamedia |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
|
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Źródło (terminu i kodu) |
rdacarrier |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
|
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Książki. |
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI |
Forma i typ publikacji |
Publikacje dydaktyczne |
385 ## - ODBIORCA |
Kategoria grupowa odbiorcy |
Poziom nauczania |
Odbiorca |
Szkoły wyższe |
388 ## - CZAS POWSTANIA |
Czas powstania |
2001- |
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII |
Informacje o bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Przeznaczenie czytelnicze |
Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności. |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Konserwacja żywności |
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ |
Nazwa ogólna lub geograficzna |
Technologia żywności |
655 #4 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU |
Określnie rodzaju/formy dokumentu |
Podręczniki akademickie |
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA |
Główny przedmiot programu nauczania |
Inżynieria i technika |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wierzbicka, Agnieszka |
Dopowiedzenie |
(technologia żywności) |
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem |
Autor |
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH |
Link (URL) |
http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52863 |
Uwaga przeznaczona do użytku publicznego |
Katalog online BPK |
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA) |
Schemat klasyfikacji |
Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna |
Typ dokumentu |
Book |