Wybrane procesy w technologii żywności / Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.Description: 124, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8372444404
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82668 | Available | 02353067 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 82669 | Available | 02353050 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 81862 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02341132 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności.