BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane procesy w technologii żywności / Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.Description: 124, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8372444404
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82668 Available 02353067
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 82669 Available 02353050
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 81862 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02341132
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA