Wybrane procesy w technologii żywności /
Biller, Elżbieta
Wybrane procesy w technologii żywności / Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka. - Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003. - 124, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności.
8372444404
PB 2003/20463
Konserwacja żywności
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
664.8/.9 (075.8)
Wybrane procesy w technologii żywności / Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka. - Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003. - 124, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności.
8372444404
PB 2003/20463
Konserwacja żywności
Technologia żywności
Podręczniki akademickie
Inżynieria i technika
664.8/.9 (075.8)