BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : (Record no. 43419)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 02096nam a2200517 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 43419
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200721113356.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 040116s2003 pl a |001 0 pol
009 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED-FIELD FOR ARCHIVAL COLLECTION (VM) [OBSOLETE]
fixed length control field b0000001600281
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej UWD 2004/1354
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8320428564
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
041 0# - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD (075.8)
245 00 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Żywność wygodna i żywność funkcjonalna :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Franciszka Świderskiego ; aut. Franciszek Świderski [et al.].
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 3 uaktual.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 389, [1] s. :
Inne cechy fizyczne rys., tab., wykr. ;
Rozmiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Publikacje dydaktyczne
385 ## - ODBIORCA
Kategoria grupowa odbiorcy Poziom nauczania
Odbiorca Szkoły wyzsze
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 2001-
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł i oznaczenie odpowiedzialności serii Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Przeznaczenie czytelnicze Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność prozdrowotna
Źródło hasła lub terminu DBN
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Żywność wygodna
Źródło hasła lub terminu DBN
655 #7 - TERMIN INDEKSOWY - OKREŚLENIE RODZAJU/FORMY DOKUMENTU
Określnie rodzaju/formy dokumentu Podręczniki akademickie
Źródło terminu DBN
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Świderski, Franciszek
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Redakcja
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Kod określenia powiązania pbl
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII LUB DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł ujednolicony Podręczniki Akademickie.
Nazwa części/sekcji dzieła Przemysł Spożywczy
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=43419
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio wypożyczono Typ dokumentu Status: wypożyczony
    Egz. uszkodzony Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 68997 02049021 28.02.2020 Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 68998 02049014   Book 01.03.2022
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 68999 02049007 11.10.2021 Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70442 02153476 07.10.2021 Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70443 02153469 13.06.2023 Book  
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA