BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa /

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; aut. Franciszek Świderski [et al.]. - Wyd. 3 uaktual. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003. - 389, [1] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm. - (Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

8320428564

UWD 2004/1354


Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna


Podręczniki akademickie


Rolnictwo i leśnictwo

664 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA