BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa / pod red. Franciszka Świderskiego ; aut. Franciszek Świderski [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Series: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.Edition: Wyd. 3 uaktualDescription: 389, [1] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
ISBN:
  • 8320428564
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70442 Available 02153476
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 70443 Available 02153469
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 68997 Egz. uszkodzony 02049021
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 68998 Checked out 01.03.2022 02049014
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 68999 Available 02049007
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA