BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Dobra Praktyka Produkcyjna GMP w produkcji żywności / (Record no. 38761)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01470cam a2200457 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
pole kontrolne 38761
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne KOSZ 005
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20220622145005.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 990320s1999 pl a f |000 0 pol
015 ## - NUMER BIBLIOGRAFII NARODOWEJ
Numer bibliografii narodowej PB 1999/5305
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI - ISBN
ISBN 8391126900
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która sporządziła opis WA N
Instytucja, która utworzyła rekord WA N
Instytucja, która dokonała modyfikacji KOSZ 005/HR
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 664
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 637.07
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 614.3
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 658.56
080 ## - UNIWERSALNA KLASYFIKACJA DZIESIĘTNA - UKD
UKD 351.77(4-67)
100 1# - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dzwolak, Waldemar
Określenie rodzaju współpracy Autor
245 10 - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Dobra Praktyka Produkcyjna GMP w produkcji żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Waldemar Dzwolak, Stefan Ziajka, Janusz Kroll.
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy/dystrybutora "Studio 108",
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 1999.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Objętość 126, [2] s. :
Inne cechy fizyczne rys. ;
Rozmiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Źródło (terminu i kodu) rdacontent
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość Tekst
337 ## - TYP MEDIÓW
Źródło (terminu i kodu) rdamedia
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Źródło (terminu i kodu) rdacarrier
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
380 ## - FORMA I TYP PUBLIKACJI
Forma i typ publikacji Książki
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1901-2000
388 ## - CZAS POWSTANIA
Czas powstania 1989-2000
504 ## - UWAGA DOTYCZACA BIBLIOGRAFII
Informacje o bibliografii Bibliogr. s. 102.
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość produktu
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Jakość żywności
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Kontrola jakości
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Przemysł rolno-spożywczy
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Wpływ na środowisko
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Normy ISO 9000
658 ## - TERMIN INDEKSOWY - PRZEDMIOT PROGRAMU NAUCZANIA
Główny przedmiot programu nauczania Rolnictwo i leśnictwo
650 #4 - HASŁO PRZEDMIOTOWE W FORMIE NAZWY OGÓLNEJ LUB JEDNOSTKOWEJ
Nazwa ogólna lub geograficzna Prawo Unii Europejskiej
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ziajka, Stefan
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kroll, Janusz
Określenie związku między hasłem a opisywanym materiałem Autor
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=38761
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Schemat klasyfikacji Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna
Typ dokumentu Book
Holdings
Wycofany Status egzemplarza Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Sygnatura Kod kreskowy Dział Typ dokumentu Ostatnio wypożyczono
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 56986 01539332 664 Przemysł spożywczy Book  
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56987 01539325   Book 06.10.2021
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56988 01539318   Book 06.10.2021
      Dostępny Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56989 01539301   Book 06.10.2021
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA