Dobra Praktyka Produkcyjna GMP w produkcji żywności /
Dzwolak, Waldemar
Dobra Praktyka Produkcyjna GMP w produkcji żywności / Waldemar Dzwolak, Stefan Ziajka, Janusz Kroll. - Olsztyn : "Studio 108", 1999. - 126, [2] s. : rys. ; 21 cm.
Bibliogr. s. 102.
8391126900
PB 1999/5305
Jakość produktu
Jakość żywności
Kontrola jakości
Przemysł rolno-spożywczy
Wpływ na środowisko
Normy ISO 9000
Prawo Unii Europejskiej
Rolnictwo i leśnictwo
664 637.07 614.3 658.56 351.77(4-67)
Dobra Praktyka Produkcyjna GMP w produkcji żywności / Waldemar Dzwolak, Stefan Ziajka, Janusz Kroll. - Olsztyn : "Studio 108", 1999. - 126, [2] s. : rys. ; 21 cm.
Bibliogr. s. 102.
8391126900
PB 1999/5305
Jakość produktu
Jakość żywności
Kontrola jakości
Przemysł rolno-spożywczy
Wpływ na środowisko
Normy ISO 9000
Prawo Unii Europejskiej
Rolnictwo i leśnictwo
664 637.07 614.3 658.56 351.77(4-67)