BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Dobra Praktyka Produkcyjna GMP w produkcji żywności / Waldemar Dzwolak, Stefan Ziajka, Janusz Kroll.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Olsztyn : "Studio 108", 1999.Description: 126, [2] s. : rys. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8391126900
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Zarządzanie i inżynieria produkcji | Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56987 Available 01539325
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56988 Available 01539318
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 56989 Available 01539301
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 56986 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 01539332
Total holds: 0

Bibliogr. s. 102.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA