Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak].
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017.
- 113, [1] strona : ilustracje, fotografie ; 24 cm.
Tytuł oryginału:
Microbial toxins and related contamination in the food industry, 2015.
Bibliografia, netografia przy rozdziałach.
Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
9788301194307
PB 2017/26692
Żywność
Mikrobiologia
Jakość żywności
Pałeczki okrężnicy
Toksyny i antytoksyny
Biofilmy
Praca zbiorowa
Biologia
Rolnictwo i leśnictwo
579.67
Tytuł oryginału:
Microbial toxins and related contamination in the food industry, 2015.
Bibliografia, netografia przy rozdziałach.
Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
9788301194307
PB 2017/26692
Żywność
Mikrobiologia
Jakość żywności
Pałeczki okrężnicy
Toksyny i antytoksyny
Biofilmy
Praca zbiorowa
Biologia
Rolnictwo i leśnictwo
579.67