BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak]. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017. - 113, [1] strona : ilustracje, fotografie ; 24 cm.

Tytuł oryginału:
Microbial toxins and related contamination in the food industry, 2015.

Bibliografia, netografia przy rozdziałach.

Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.

9788301194307

PB 2017/26692


Żywność
Mikrobiologia
Jakość żywności
Pałeczki okrężnicy
Toksyny i antytoksyny
Biofilmy


Praca zbiorowa


Biologia
Rolnictwo i leśnictwo

579.67
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA