BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład Agnieszka Błaszczak].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017.Description: 113, [1] strona : ilustracje, fotografie ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Chemicy
  • Mikrobiolodzy
  • Technolodzy żywności
  • Weterynarze
ISBN:
  • 9788301194307
Other title:
  • Tytuł oryginału: Microbial toxins and related contamination in the food industry, 2015
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 114222 579 Mikrobiologia. Biologia sanitarna Tylko na miejscu 00364751
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia Wydziałowa ul. Śniadeckich 2 114223 579 Mikrobiologia. Biologia sanitarna Tylko na miejscu 00364744
Total holds: 0

Bibliografia, netografia przy rozdziałach.

Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA