BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Zarys nanotechnologii żywności i kosmetyków / Piotr Tomasik.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe Sophia, 2019.Description: 162 strony ilustracje, fotografie, wykresy ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788365929709
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 120944 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02686394
Total holds: 0

Bibliografia, netografia na stronach 139-162.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA