Technologie produkcji cukierniczej : kwalifikacja T.4 cukiernik, technik technologii żywności : podręcznik. Cz. 1 / Magdalena Kaźmierczak.
Material type: TextSeries: Wyroby cukiernicze ; t. 2Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2018.Edition: Wydanie 5Description: 248 stron : ilustracje ; 25 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Technikum
- 9788302147180
- 9788302147272
- Kwalifikacja T.4 cukiernik, technik technologii żywności
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 116026 | Available | 02393650 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 116027 | Available | 02393643 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 116025 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02393667 |
Total holds: 0
Nowa podstawa programowa.
Bibliografia, netografia na stronie 247.