BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod redakcją Piotra P. Lewickiego ; autorzy Piotr P. Lewicki, Andrzej Lenart, Roman Kowalczyk, Zbigniew Pałacha.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Edition: Wydanie 4., 1 dodruk (PWN)Description: 467, [1] stron : ilustracje ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 9788301194079
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117414 Available 09063648
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117415 Available 09063631
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117416 Available 09063624
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117375 Available 09064034
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 117376 Available 09064027
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 115288 Available 00292658
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 115287 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 00292665
Total holds: 0

Bibliografia na stronach 461-[462]. Indeks.

Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA