Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod redakcją Piotra P. Lewickiego ; autorzy Piotr P. Lewicki, Andrzej Lenart, Roman Kowalczyk, Zbigniew Pałacha.
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.Edition: Wydanie 4., 1 dodruk (PWN)Description: 467, [1] stron : ilustracje ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 9788301194079
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 117414 | Available | 09063648 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 117415 | Available | 09063631 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 117416 | Available | 09063624 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 117375 | Available | 09064034 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 117376 | Available | 09064027 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 115288 | Available | 00292658 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 115287 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 00292665 |
Total holds: 0
Bibliografia na stronach 461-[462]. Indeks.
Dla studentów wydziałów technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.