BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Analiza procesu aplikacji melasy do zielonki zbieranej prasą zwijającą w aspekcie jakości uzyskanej paszy : rozprawa doktorska / Robert Bujaczek ; Politechnika Koszalińska. Wydział Mechaniczny. Katedra Agroturystyki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Koszalin : [s.n.] 2016.Description: 110 stron : ilustracje ; 30 cm + 1 dysk optyczny ; 2 recenzjeContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
  • Komputer
Carrier type:
  • Wolumin
  • Dysk komputerowy
Other title:
  • Analysis of applications for molasses to green fodder collected baler in terms of quality obtained feed
Subject(s): Genre/Form: Online resources: Dissertation note: Rozprawa doktorska. Politechnika Koszalińska. 2016. Summary: W pracy przedstawiono wyniki badań i analiz wpływu wybranych parametrów procesu aplikacji melasy do zielonki podczas jej zbioru prasą zwijającą, których efektem było określenie jakości uzyskanej paszy. Stwierdzono, że na zawartość kwasu mlekowego w sianokiszonce wpływa zarówno rozdrobnienie roślin jak i miejsce aplikacji melasy do zielonki w czasie zbioru prasą zwijającą.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Doctor's thesis Doctor's thesis Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Informatorium RD 213 Tylko na miejscu 09041936
Total holds: 0

Rozprawa doktorska. Politechnika Koszalińska. 2016.

Bibliografia na stronach 95-106.

Dostępne online wszystkim użytkownikom bez ograniczeń, bez możliwości sporządzania kopii.

W pracy przedstawiono wyniki badań i analiz wpływu wybranych parametrów procesu aplikacji melasy do zielonki podczas jej zbioru prasą zwijającą, których efektem było określenie jakości uzyskanej paszy. Stwierdzono, że na zawartość kwasu mlekowego w sianokiszonce wpływa zarówno rozdrobnienie roślin jak i miejsce aplikacji melasy do zielonki w czasie zbioru prasą zwijającą.

Streszczenie w języku polskim i angielskim.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA