BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / pod red. Stanisława Błażejaka.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2014.Description: 75, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375835670
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 105204 Available 02603735
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 105205 Checked out 11.01.2025 02603728
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 105203 663 Przemysł fermentacyjny Tylko na miejscu 02603742
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA