BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszankach suszonych owoców i suszonych figach : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego i detekcją fluorescencyjną.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.Edition: Zatwierdzono: 2010.08.18Other title:
  • PN-EN 15829:2010
  • Oznaczanie ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszankach suszonych owoców i suszonych figach
  • Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego i detekcją fluorescencyjną
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.050
  • ICS 67.080.10
Online resources: Summary: Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszance suszonych owoców i suszonych figach za pomocą wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunnologicznego i detekcją florescencyjną.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 15829 Tylko na miejscu PNS14429
Total holds: 0

Wprowadza: EN ISO 15829:2010

Zastępuje: PN-EN 15829:2010

Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszance suszonych owoców i suszonych figach za pomocą wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunnologicznego i detekcją florescencyjną.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA