Artykuły żywnościowe : oznaczanie ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszankach suszonych owoców i suszonych figach : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego i detekcją fluorescencyjną.
Material type: TextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2010.Edition: Zatwierdzono: 2010.08.18Other title:- PN-EN 15829:2010
- Oznaczanie ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszankach suszonych owoców i suszonych figach
- Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego i detekcją fluorescencyjną
- ICS 67.050
- ICS 67.080.10
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Standard | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | PN-EN 15829 | Tylko na miejscu | PNS14429 |
Wprowadza: EN ISO 15829:2010
Zastępuje: PN-EN 15829:2010
Opisano metodę oznaczania zawartości ochratoksyny A w rodzynkach korynckich, rodzynkach, sułtankach, mieszance suszonych owoców i suszonych figach za pomocą wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunnologicznego i detekcją florescencyjną.