Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 1, Warunki ogólne.
Material type: TextLanguage: Polish Original language: English Set: Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009Edition: Zatwierdzono: 2009.11.06, poprawka do PN zatwierdzona 2013.09.26Other title:- PN-EN 12393-1:2009
- PN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013-09
- ICS 67.080.01
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Standard | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | PN-EN 12393-1 | Tylko na miejscu | PNS14042 |
Total holds: 0
Wprowadza: EN 12393-1:2008,
Zastępuje: PN-EN 12393-1:2008.
Podano ogólne warunki oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego.