MAIN PAGE> DETAILS> NORMAL VIEW

Normal view View MARC View ISBD

Aluminium i stopy aluminium : odlewy : skład chemiczny odlewów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.

by NKP nr 203 ds. Materiałów Odlewniczych, Metod Badań i Technologii Odlewania.
Type: materialTypeLabelBookPublisher: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny Edition: Zatwierdzono: 1999.01.28.Other Title: PN-EN 601:1999; Odlewy.Subject(s): aluminium | stopy aluminium | odlewy | urządzenia do pieczeniaOnline Resources: Katalog online BPK Summary: W niniejszej normie europejskiej podano maksymalne zawartości procentowe dodatków stopowych i zanieczyszczeń obecnych w odlewach z aluminium i stopów aluminium przeznaczonych do kontaktów z żywnością List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due
Norma Norma
Czytelnia BGHelp
PN-EN 601 Tylko na miejscu

Wprowadza: EN 601:1994

W niniejszej normie europejskiej podano maksymalne zawartości procentowe dodatków stopowych i zanieczyszczeń obecnych w odlewach z aluminium i stopów aluminium przeznaczonych do kontaktów z żywnością

Kliknij na obrazek by zobaczyć go w przeglądarce zdjęć

© 2013 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA

Widzisz błąd - napisz

admin: Michał Dudzik