BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Aluminium i stopy aluminium : odlewy : skład chemiczny odlewów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1999.Edition: Zatwierdzono: 1999.01.28Other title:
  • PN-EN 601:1999
  • Odlewy
Subject(s): Other classification:
  • ICS 77.120.10
Online resources: Summary: W niniejszej normie europejskiej podano maksymalne zawartości procentowe dodatków stopowych i zanieczyszczeń obecnych w odlewach z aluminium i stopów aluminium przeznaczonych do kontaktów z żywnością
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 601 Tylko na miejscu PNS4987
Total holds: 0

Wprowadza: EN 601:1994

W niniejszej normie europejskiej podano maksymalne zawartości procentowe dodatków stopowych i zanieczyszczeń obecnych w odlewach z aluminium i stopów aluminium przeznaczonych do kontaktów z żywnością

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA