Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce : oznaczanie liczby anizydynowej.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2008.Wydanie: Zatwierdzono: 2008.09.26Inny tytuł:
  • PN-EN ISO 6885:2008
Tematy: Inna klasyfikacja:
  • ICS 67.200.10
Zasoby online: Streszczenie: Określono metodę oznaczania liczby anizydynowej w olejach i tłuszczach roślinnych oraz zwierzęcych. Liczba anizydynowa jest miarą zawartości aldehydów (głównie aldehydów [alfa], [beta]-nienasyconych).
Listy, na których występuje ta pozycja: Technologia żywności i żywienia
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Norma Norma Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN ISO 6885 Tylko na miejscu PNS4571
Liczba zamówień: 0

Wprowadza: ISO 6885:2006

Wprowadza: EN ISO 6885:2007

Zastępuje: PN-EN ISO 6885:2007

Określono metodę oznaczania liczby anizydynowej w olejach i tłuszczach roślinnych oraz zwierzęcych. Liczba anizydynowa jest miarą zawartości aldehydów (głównie aldehydów [alfa], [beta]-nienasyconych).

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA