BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzianych produktach żywnościowych : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.Edition: Zatwierdzono: 2005.06.22Other title:
  • PN-EN 14352:2005
Subject(s): Other classification:
  • ICS 67.060
Online resources: Summary: Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w kukurydzianych produktach spożywczych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) i oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN 14352 Tylko na miejscu PNS3704
Total holds: 0

Wprowadza: EN 14352:2004

Zastępuje: PN-EN 14352:2004 (U)

Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w kukurydzianych produktach spożywczych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) i oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA