BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : (Record no. 66011)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
podpole kontrolne o stałej długości 01316nam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
podpole kontrolne normy2005
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO REKORDU
podpole kontrolne BPK
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
podpole kontrolne 20200803091721.0
008 - POLE O STAŁEJ DŁUGOŚCI - DANE KONTROLNE
podpole kontrolne o stałej długości 121231s pl a f u |000 0 pol
040 ## - ŹRÓDŁO KATALOGOWANIA
Instytucja, która utworzyła rekord BPK
041 ## - KOD JĘZYKA
Kod języka tekstu pol
084 ## - NUMER INNEJ KLASYFIKACJI
Numer klasyfikacji ICS 67.060
245 ## - TYTUŁ/ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Tytuł Artykuły żywnościowe :
Ciąg dalszy tytułu oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzianych produktach żywnościowych : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
246 ## - WARIANT TYTUŁU
Tytuł PN-EN 14352:2005
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Zatwierdzono: 2005.06.22
260 ## - STREFA ADRESU WYDAWNICZEGO
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy/dystrybutora Polski Komitet Normalizacyjny,
Data publikacji, dystrybucji/powstania dokumentu 2005.
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Wprowadza: EN 14352:2004
500 ## - UWAGI OGÓLNE
Tekst uwagi Zastępuje: PN-EN 14352:2004 (U)
520 ## - UWAGA DOTYCZĄCA TREŚCI DOKUMENTU
Analiza dokumentacyjna, adnotacja itp. Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w kukurydzianych produktach spożywczych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) i oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy artykuły żywnościowe
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy produkty kukurydziane
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy metoda chromatografii cieczowej
653 ## - TERMIN INDEKSOWY - FORMA NIEKONTROLOWANA
Termin indeksowy oczyszczanie
710 ## - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub jednostki geograficznej KT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 ## - TYTUŁ POPRZEDNI
Tytuł PN-EN 14352:2004 (U)
856 ## - LOKALIZACJA I DOSTĘP DO ELEKTRONICZNYCH DOKUMENTÓW ZDALNYCH
Link (URL) http://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66011
Tekst linku Katalog online BPK
942 ## - HASŁO DODATKOWE - ELEMENTY(KOHA)
Typ dokumentu Standard
998 ## - DANE OPRACOWANIA
Inicjały katalogującego eg
Data 2005.10.07
Holdings
Wycofany Status Uszkodzony Dostępność Lokalizacja stała Lokalizacja bieżąca Miejsce przechowywania Data nabycia Sygnatura Kod kreskowy Cena obowiązuje od Typ dokumentu
      Tylko na miejscu Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 02.02.2013 PN-EN 14352 PNS3704 02.02.2013 Standard
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA