BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : metoda wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : metody oparte na wykrywaniu białka.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.Edition: Zatwierdzono: 2005.04.11Other title:
  • PN-EN ISO 21572:2005
Subject(s): Other classification:
  • ICS 07.100.30
  • ICS 67.060
Online resources: Summary: Podano ogólne wskazówki i kryteria postępowania odnoszące się do metod wykrywania i/lub ilościowego oznaczania specyficznych białek, pochodzących z materiału roślinnego zmodyfikowanego genetycznie (GM), w określonym materiale.
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Standard Standard Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG PN-EN ISO 21572 Tylko na miejscu PNS3527
Total holds: 0

Wprowadza: ISO 21572:2004

Wprowadza: EN ISO 21572:2004

Zastępuje: PN-EN ISO 21572:2004 (U)

Podano ogólne wskazówki i kryteria postępowania odnoszące się do metod wykrywania i/lub ilościowego oznaczania specyficznych białek, pochodzących z materiału roślinnego zmodyfikowanego genetycznie (GM), w określonym materiale.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA