BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : metoda wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : metody oparte na wykrywaniu białka.

Artykuły żywnościowe : metoda wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : metody oparte na wykrywaniu białka. - Zatwierdzono: 2005.04.11 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.


PN-EN ISO 21572:2005

Wprowadza: ISO 21572:2004 Wprowadza: EN ISO 21572:2004 Zastępuje: PN-EN ISO 21572:2004 (U)

Podano ogólne wskazówki i kryteria postępowania odnoszące się do metod wykrywania i/lub ilościowego oznaczania specyficznych białek, pochodzących z materiału roślinnego zmodyfikowanego genetycznie (GM), w określonym materiale.

biotechnologia artykuły żywnościowe rośliny zmodyfikowane genetycznie
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA