BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności / pod red. Stanisława Błażejaka i Iwony Gientki ; [aut. Stanisław Błażejak et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010.Description: 120 s., [11] s. tabl. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375831900
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 95604 Available 02143088
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 95605 Available 02143071
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 95603 579 Mikrobiologia Tylko na miejscu 02143095
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA