Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności / pod red. Stanisława Błażejaka i Iwony Gientki ; [aut. Stanisław Błażejak et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010.Description: 120 s., [11] s. tabl. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375831900
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 95604 | Available | 02143088 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 95605 | Available | 02143071 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 95603 | 579 Mikrobiologia | Tylko na miejscu | 02143095 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.