BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Immunoreaktywność wybranych składników żywności i sposoby jej zmniejszania / Joanna Leszczyńska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ; nr 1036 | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Rozprawy Naukowe ; z. 376Publication details: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2009.Description: 112 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Online resources:
List(s) this item appears in: Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 94188 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02458618
Total holds: 0

Numeracja serii gł.: nr 1036. Na s. tyt. odmienny tyt. serii : Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.

Bibliogr. s. 97-106.

Streszcz. ang.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA