Immunoreaktywność wybranych składników żywności i sposoby jej zmniejszania / Joanna Leszczyńska.
Material type: TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ; nr 1036 | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Rozprawy Naukowe ; z. 376Publication details: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2009.Description: 112 s. : il. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 94188 | 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych | Tylko na miejscu | 02458618 |
Numeracja serii gł.: nr 1036. Na s. tyt. odmienny tyt. serii : Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.
Bibliogr. s. 97-106.
Streszcz. ang.