Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Immunoreaktywność wybranych składników żywności i sposoby jej zmniejszania / Joanna Leszczyńska.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej ; nr 1036 | Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.. Rozprawy Naukowe ; z. 376Szczegóły wydania: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2009.Opis: 112 s. : il. ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Analityka / bioanalityka chemiczna
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 94188 663/664.017 Badanie produktów i surowców spożywczych Tylko na miejscu 02458618
Liczba zamówień: 0

Numeracja serii gł.: nr 1036. Na s. tyt. odmienny tyt. serii : Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.

Bibliogr. s. 97-106.

Streszcz. ang.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA