BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2006.Description: 464, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8320032407
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: IBUK LIBRA | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79324 Available 02312644
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79323 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02312651
Total holds: 0

Bibliogr. s. 448-451. Indeks.

Podręcznik akademicki.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA