Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2006.Opis: 464, [1] s. : il. ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8320032407
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Analityka / bioanalityka chemiczna
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79323 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02312651
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79324 Dostępny 02312644
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 448-451. Indeks.

Podręcznik akademicki.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA