Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2006.Opis: 464, [1] s. : il. ; 24 cm.Typ zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyższe
- 8320032407
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Czytelnia BG | 79323 | 613/614 Odżywianie | Tylko na miejscu | 02312651 | |||
Książka
|
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej | Wypożyczalnia BG | 79324 | Dostępny | 02312644 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
Podręcznik akademicki.
