Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2006.Opis: 464, [1] s. : il. ; 24 cm.Typ zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8320032407
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: IBUK LIBRA | Analityka / bioanalityka chemiczna
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 79324 Dostępny 02312644
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 79323 613/614 Odżywianie Tylko na miejscu 02312651
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 448-451. Indeks.

Podręcznik akademicki.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA