Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu /
Gertig, Henryk (1924-2011)
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski. - Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2006. - 464, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
Podręcznik akademicki.
8320032407
PB 2006/11392
Bromatologia
Jakość żywności
Zdrowe odżywianie
Podręczniki akademickie
Medycyna i zdrowie
Rolnictwo i leśnictwo
613.2 (075.8)
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski. - Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2006. - 464, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
Podręcznik akademicki.
8320032407
PB 2006/11392
Bromatologia
Jakość żywności
Zdrowe odżywianie
Podręczniki akademickie
Medycyna i zdrowie
Rolnictwo i leśnictwo
613.2 (075.8)