Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Material type: TextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.Edition: Wyd. 2 uzupDescription: 334 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cmContent type:- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
- 8372444595
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76985 | Available | 02298610 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76986 | Available | 02298603 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76987 | Available | 02298597 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76989 | Available | 02298573 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG | 76990 | Available | 02298566 | ||||
Book | Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG | 76451 | 664 Przemysł spożywczy | Tylko na miejscu | 02274171 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.