BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. Ewa Czarniecka-Skubina et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.Edition: Wyd. 2 uzupDescription: 334 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyzsze
ISBN:
  • 8372444595
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia | Analityka / bioanalityka chemiczna
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76985 Available 02298610
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76986 Available 02298603
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76987 Available 02298597
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76989 Available 02298573
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 76990 Available 02298566
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 76451 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 02274171
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA