BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Przetwórstwo mleka : nowe techniki i technologie przetwórstwa serwatki / Rimma Popko, Henryk Popko, Lech Hys ; Politechnika Lubelska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Lublin : Wydawnictwa Uczelniane PL, 1990.Description: 270 s. : 2 fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG P 41317 637.1/.4 Mleczarstwo. Jajczarstwo Tylko na miejscu 01371970
Total holds: 0

Bibliogr. s. 267-270.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA