BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Ogólna technologia żywności : skrypt do ćwiczeń / pod red. Ewy Hajduk ; [aut.] Ewa Hajduk [et al.] ; Akademia Rolnicza im. H. Kołłątaja w Krakowie.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Publication details: Kraków : Wydaw. AR, 2001.Edition: Wyd. 2 popr. i rozszDescription: 240 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Audience:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8386524588
Subject(s): Genre/Form: Online resources:
List(s) this item appears in: Technologia żywności i żywienia
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Shelving location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 62347 Available 01643695
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 62349 Checked out 01.03.2022 01643671
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 62350 Available 01643664
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 62351 Available 01643657
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 62352 Available 01643640
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 62353 Available 01643633
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 62354 Available 01643626
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 62355 Available 01643619
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 62356 Available 01643602
Book Book Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Czytelnia BG 62348 664 Przemysł spożywczy Tylko na miejscu 01643688
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA