Logo BPK

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Podstawy mikrobiologicznej analizy żywności : ćwiczenia / Izabela Steinka, Piotr Przybyłowski ; [Wyższa Szkoła Morska - Gdynia].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Szczegóły wydania: Gdynia : WSM, 1999.Opis: 117 s., [7] s. tabl. : il. kolor. ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Odbiorca:
  • Poziom nauczania: Szkoły wyższe
ISBN:
  • 8387875066
Tematy: Rodzaj/forma: Zasoby online:
Listy, na których występuje ta pozycja: Analityka / bioanalityka chemiczna
Twoja ocena
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książka Książka Biblioteka Politechniki Koszalińskiej Wypożyczalnia BG 58230 Dostępny 01541649
Liczba zamówień: 0

Bibliogr.

© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA